Over ons
15790
page-template-default,page,page-id-15790,bridge-core-3.0.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Over Ons

Met ingang van 1 maart 2019 zijn de werkzaamheden van Architectenbureau Barth, welke in 1999 is gestart, voortgezet onder de naam Olsthoorn Ontwerp-bouwadvies.

 

Met veel enthousiasme gaat Olsthoorn Ontwerp-bouwadvies verder op de weg van zuivere, logische en eenduidige oplossingen in ontwerp en uitwerking. Altijd in nauwe samenwerking met een netwerk van professionals in diverse disciplines.

 

Door het compacte bureau zijn we een organisatie met korte lijnen. Op deze manier is de samenhang in ontwerp, detaillering, uitvoering en het persoonlijk contact met de opdrachtgever tijdens het gehele proces het best gewaarborgd.

 

Bij elke opgave is juist ook de ‘achterkant’ van een programma van eisen voor ons essentieel. Kijkend naar de situatie en luisterend naar de gebruikers.

 

In onze architectuur zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen waarbij duurzaamheid, uitstraling en aandacht voor detail, kleur en materiaalkeuze sleutelwoorden zijn. Deze oplossingen proberen we te vinden in samenhang met constructie, interieur en buitenruimte.

 

In de loop der jaren is zowel projectmatig als particulier veel ervaring opgebouwd in woningbouw en scholenbouw. Daarnaast hebben we ook veel aan stedenbouwkundige opgaven gewerkt. In scholenbouw hebben we met name veel ervaring bij basisscholen, brede scholen en combinatieprojecten van onderwijs en wonen.